Vermoeidheid en burn-out

Vermoeidheid en burn-out zijn veelvoorkomende verschijnselen. Door een behandeling met Viscerale Therapie en Embryonaal Geïntegreerde Therapie kan de balans en rust in het lichaam herstellen.

Vermoeidheid

Iedereen is weleens moe, maar na een paar dagen ben je er zo weer bovenop. Als je langdurig of blijvend vermoeid bent, is er waarschijnlijk meer aan de hand. Vermoeidheid kan veel verschillende oorzaken hebben denk aan obstipatie, verstoorde darmflora, tekort aan voedingsstoffen (ijzer, vitamine B12, foliumzuur), teveel schadelijke stoffen, te weinig lichaamsbeweging, elektromagnetische stoorvelden, slapeloosheid of een slecht functionerende lever.

Symptomen van vermoeidheid zijn:

 • niet uitgerust wakker worden
 • een lamlendig of futloos gevoel
 • snel geïrriteerd zijn
 • vermoeide ogen
 • geheugenproblemen
 • hoofdpijn of spierpijn
 • klachten in de nek, schouders of rug
 • Behandeling vermoeidheid

  Vermoeidheid kan behandeld worden door Viscerale Therapie. Door de balans in het lichaam te herstellen kunnen de organen weer energiek functioneren. Hierdoor verdwijnt de vermoeidheid en het gevoel van lusteloosheid.

  Burn-out

  Een burn-out en overspannenheid zijn aandoeningen die vaak gepaard gaan met toenemende uitputting. Dan ben je niet alleen vermoeid op lichamelijk vlak, maar ook op geestelijk vlak. Een burn-out ontstaat bij slechte controle over stress en druk, bijvoorbeeld op het werk. Bij stress maken de bijnieren adrenaline aan. Bij een burn-out kunnen de nieren uitgeput, zullen de schildklieren bijspringen en kunnen ook uitgeput raken.

  Behandeling burn-out

  Met behulp van Viscerale Therapie en Embryonaal Geïntegreerde Therapie kan het zenuwstelsel tot rust gebracht worden zodat het lichaam zich kan herstellen. Ook worden de lever en bijnieren behandeld zodat de lever weer energie kan gaan leveren en de bijnieren tot rust kunnen komen.


  Geïnteresseerd? Ik vertel je graag meer.

  Telefoon: 06 4162 1526
  Mail: praktijk@lourenznienhuis.nl

  Contactformulier