Embryonaal Geïntegreerde Therapie

Deze behandelmethode richt zich op de draaiingen en bewegingen van organen tijdens het ontstaan van een embryo. Deze draaiingen zijn in ieder lichaam nog steeds aanwezig. Als deze beweging niet meer optimaal kan plaatsvinden, kan een betreffend orgaan niet meer goed functioneren.

Het lichaam gaat dit vervolgens compenseren. Hierdoor kan de mobiliteit van een gewricht, dat verbonden is aan dat orgaan, beperkt raken. Deze beperking kun je bijvoorbeeld voelen in de schouders, nek, polsen en enkels. Klachten van bewegingsbeperkingen in gewrichten zijn vaak het gevolg van verstoringen van de embryonale bewegingen van je organen.

Alleen de gewrichten ‘losmaken’ is daarom niet voldoende. Embryonaal Geïntegreerde Therapie zorgt ervoor dat verstoringen van de embryonale bewegingen van de organen opgeheven worden. Hierdoor kunnen je organen hun individuele embryonale draaiingen hervatten. Daardoor hoeft je lichaam niet meer te compenseren en verdwijnen de bewegingsbeperkingen en bijbehorende klachten.

Geïnteresseerd? Ik vertel je graag meer.

Telefoon: 06 4162 1526
Mail: praktijk@lourenznienhuis.nl

Contactformulier