Reacties

Met mijn twee maanden oude baby bij Lourenz beland, omdat ze last had van reflux en maar bleef huilen. De eerste keer hoorden iedereen bij het Centrum Dynamis ons al van ver aankomen, zo overstuur was ze. Lourenz is een echte babyfluisteraar, zo liefdevol en vol respect als hij met ze omgaat. Hij maakt op een diep niveau contact met ze. Na drie behandelingen had ik een ontspannen dochter die voortaan fijn in haar vel zat. De medicatie voor de reflux kon de deur uit. Nogmaals: hartelijk dank Lourenz!

Maaike

“Mijn zoon (13) had als gevolg van een skateboard ongeluk een zware hersenschudding. Voordat hij bij Lourenz terecht kwam had hij al zes maanden chronische hoofdpijn en concentratieproblemen. De neuroloog kon niets doen en vertelde dat het tijd nodig had. Hij ging niet meer naar school en een depressie lag op de loer. Na de eerste behandeling door Lourenz leek het eerst alleen maar slechter te gaan: zijn hoofdpijn nam toe en hij begon zelfs te hyperventileren. Echter een paar dagen later begonnen de klachten af te nemen. Inmiddels, na slechts vijf behandelingen, is mijn zoon weer helemaal de oude: hij heeft nauwelijks nog hoofdpijn en is vrolijk en energiek. Ik heb nog altijd geen flauw idee wat er is gebeurd tijdens de behandelingen en ben opgehouden vragen te stellen … want het werkt. Lourenz ontzettend bedankt voor je hulp.”

Erwin

Wie leeft er zonder stress of spanning? Zelfs leuke ervaringen geven lichamelijke reacties. Dat is de reden dat ik mijn lichaam regelmatig weer ruimte gun. Stress zet zich niet alleen vast in je spieren maar ook in het bindweefsel dat rondom je organen zit. Er ontstaan klachten die heel vervelend zijn en regulier vaak niet te vinden. Regelmatige behandelingen van Lourenz helpen mij om de stress in mijn lichaam op te ruimen zodat ik gezond en flexibel oud kan worden.

Aria

Bij Lourenz onder behandeling voor een lastige aandoening oorsuizen (tinnitus). Het is een hele ervaring hoe iemand met zijn aandacht, handen en vingers de zwakke plekken weet te ontdekken in mijn lijf en vervolgens deze weet te mobiliseren om de tinnituslast te verlichten. Het resultaat: de impact is afgenomen met zeker 70%. Dat maakt me blij.

Martin

De behandelingen van Lourenz vond ik ontzettend fijn. Met zijn zachte maar krachtige manier van behandelen wist hij in korte tijd de oorzaak van mijn klachten te ontdekken. En met een minimum aantal behandelingen doe je een beroep op het zelfhelend vermogen van je lichaam. Heel bijzonder. En vooral een aanrader en cadeautje voor een ieder die zuinig op zijn lichaam is!

Celia

Ik kwam bij Lourenz met nek- en schouderklachten en chronische longklachten. Na iedere behandeling voel ik me herboren, zo in balans. Ik voel de energie door mijn lijf stromen. Heel effectief. Mijn lichaam is beter in staat het zelfgenezend vermogen aan te wenden. Ik kom nu nog maandelijks bij Lourenz voor een behandeling, bij wijze van onderhoud. Ik ben dankbaar voor het feit dat ik door Lourenz behandeld word. En ik gun deze behandelingen iedereen.

Monique

Voor mijn chronische blaasklachten (blaaspijnsyndroom) kwam ik bij Lourenz. Met mijn laatste beetje hoop en ook wat sceptisch lag ik op de behandeltafel. Met zijn wonderhanden, want zo noem ik ze inmiddels, heeft Lourenz door middel van het masseren van bindweefsel mijn pijnklacht weg weten te krijgen. De pijn trok tijdens de eerste behandeling gelijk weg. Ik kon het eigenlijk niet geloven, na maanden van pijn en artsenbezoeken was ik opeens pijnvrij. Mijn voedingscoach en de aanvulling van voedingssupplementen hebben hier ook aan bijgedragen. Deze combinatie bleek een succes!

Stefanie

Lourenz is voor mij echt een topper! In een periode waarin ik te maken kreeg met vervelende gezondheidsklachten en een burn-out, is hij een geweldige steun voor mij geweest. Hij is een vriendelijke, rustige en warme man die je lichamelijk kan helpen en daarnaast ook goede adviezen geeft en fijne gesprekken voert. Als ik bij hem de deur uit liep, voelde ik me een gelukkiger mens.

Chantal

Onze baby van 3 maanden huilde ontroostbaar, en had overdag niet de rust om te slapen en te drinken. Nadat we onvoldoende resultaten boekten bij een osteopaat en onrust deskundige, kwamen we terecht bij reflexintegratietherapeute Ellen. Zij verwees ons door naar jou, Lourenz. Wat een fijne, rustige energie heb jij! Sven liet tijdens de behandelingen duidelijk horen waar de spanningen in zijn lijf zaten, maar kwam onder de zachte aanraking van jouw handen uiteindelijk tot rust. Toen alles in zijn lijfje weer in balans was gebracht, kwamen we stukje bij beetje uit de negatieve spiraal. Inmiddels is Sven een blije, tevreden baby die de rust heeft om zich te ontwikkelen. We zijn je hier erg dankbaar voor!

Richard en Jeanine

Lourenz vind ik een zeer prettig en integer persoon. Zijn kennis en kunde is breed en hiermee heeft hij mij kunnen helpen met een aantal uiteenlopende problemen waar ik al langere tijd mee worstel. Heb je twijfels of Lourenz iets voor je kan betekenen, neem contact met hem op. Hij zal je open en eerlijk over de mogelijkheden vertellen. Ik ben erg blij dat ik de stap heb genomen om naar hem toe te gaan.

Monique

Mijn eerste afspraak met Lourenz heb ik gemaakt omdat ik nieuwsgieirig was naar Cranio Sacraal Therapie. De eerste kennismaking was plezierig, Lourenz luisterde goed naar mij en stelde de juiste vragen en we kwamen er snel achter waar we aan konden werken. Door zijn coaching ben ik in staat geweest stappen te maken om trauma’s uit het verleden te verwerken en familie relaties te verbeteren. De sessies met Lourenz zijn relax en intens tegelijk, maar ook vol met humor en soms emotioneel. Eerlijkheid staat voorop in de sessies. Geen praatjes, geen leugens, nergens omheen draaien. “No bullshit”. Lourenz heeft mij laten zien waar bepaald gedrag, gewoontes en wellicht verslavingsgedrag vandaan komt en hoe het aan te pakken. Lourenz, bedankt voor de fijne sessies en mooie resultaten die ik door jouw hulp bereikt heb!

Gerwin


Geïnteresseerd? Ik vertel je graag meer.

Telefoon: 06 4162 1526
Mail: praktijk@lourenznienhuis.nl

Contactformulier