Reacties

Met mijn twee maanden oude baby bij Lourenz beland, omdat ze last had van reflux en maar bleef huilen. De eerste keer hoorden iedereen bij het Centrum Dynamis ons al van ver aankomen, zo overstuur was ze. Lourenz is een echte babyfluisteraar, zo liefdevol en vol respect als hij met ze omgaat. Hij maakt op een diep niveau contact met ze. Na drie behandelingen had ik een ontspannen dochter die voortaan fijn in haar vel zat. De medicatie voor de reflux kon de deur uit. Nogmaals: hartelijk dank Lourenz!

Maaike

Wie leeft er zonder stress of spanning? Zelfs leuke ervaringen geven lichamelijke reacties. Dat is de reden dat ik mijn lichaam regelmatig weer ruimte gun. Stress zet zich niet alleen vast in je spieren maar ook in het bindweefsel dat rondom je organen zit. Er ontstaan klachten die heel vervelend zijn en regulier vaak niet te vinden. Regelmatige behandelingen van Lourenz helpen mij om de stress in mijn lichaam op te ruimen zodat ik gezond en flexibel oud kan worden.

Aria

Bij Lourenz onder behandeling voor een lastige aandoening oorsuizen (tinnitus). Het is een hele ervaring hoe iemand met zijn aandacht, handen en vingers de zwakke plekken weet te ontdekken in mijn lijf en vervolgens deze weet te mobiliseren om de tinnituslast te verlichten. Het resultaat: de impact is afgenomen met zeker 70%. Dat maakt me blij.

Martin

De behandelingen van Lourenz vond ik ontzettend fijn. Met zijn zachte maar krachtige manier van behandelen wist hij in korte tijd de oorzaak van mijn klachten te ontdekken. En met een minimum aantal behandelingen doe je een beroep op het zelfhelend vermogen van je lichaam. Heel bijzonder. En vooral een aanrader en cadeautje voor een ieder die zuinig op zijn lichaam is!

Celia

Ik kwam bij Lourenz met nek- en schouderklachten en chronische longklachten. Na iedere behandeling voel ik me herboren, zo in balans. Ik voel de energie door mijn lijf stromen. Heel effectief. Mijn lichaam is beter in staat het zelfgenezend vermogen aan te wenden. Ik kom nu nog maandelijks bij Lourenz voor een behandeling, bij wijze van onderhoud. Ik ben dankbaar voor het feit dat ik door Lourenz behandeld word. En ik gun deze behandelingen iedereen.

Monique

Voor mijn chronische blaasklachten (blaaspijnsyndroom) kwam ik bij Lourenz. Met mijn laatste beetje hoop en ook wat sceptisch lag ik op de behandeltafel. Met zijn wonderhanden, want zo noem ik ze inmiddels, heeft Lourenz door middel van het masseren van bindweefsel mijn pijnklacht weg weten te krijgen. De pijn trok tijdens de eerste behandeling gelijk weg. Ik kon het eigenlijk niet geloven, na maanden van pijn en artsenbezoeken was ik opeens pijnvrij. Mijn voedingscoach en de aanvulling van voedingssupplementen hebben hier ook aan bijgedragen. Deze combinatie bleek een succes!

Stefanie

Lourenz is voor mij echt een topper! In een periode waarin ik te maken kreeg met vervelende gezondheidsklachten en een burn-out, is hij een geweldige steun voor mij geweest. Hij is een vriendelijke, rustige en warme man die je lichamelijk kan helpen en daarnaast ook goede adviezen geeft en fijne gesprekken voert. Als ik bij hem de deur uit liep, voelde ik me een gelukkiger mens.

Chantal


Geïnteresseerd? Ik vertel je graag meer.

Telefoon: 06 4162 1526
Mail: praktijk@lourenznienhuis.nl

Contactformulier